Den ghanesiske angriber Emmanuel Bio, der i foråret var lejet hos FDC Vista, er blevet tilknyttet Fremad Amager på en permanent kontrakt. Den 18-årige midtbanespiller udlejes dog til AB i 2. division.

Fire kampe er det foreløbig blevet til for unge Emmanuel Bio, der fik sin debut for Fremad Amager i udekampen mod FC Roskilde i juni måned, hvor Fremad Amager tabte 2-1. For ghaneseren er det en drøm, der nu går i opfyldelse.

»Jeg er ikke helt sikker på, det er gået op for mig endnu. Det er kæmpestort for mig, at jeg nu har skrevet under på en fast aftale med klubben«, fortæller Emmanuel Bio til Fremad Amager Elites Facebook-side med kontrakten i hus.

»Det var mit store mål, da jeg fik muligheden for en lejeaftale på seks måneder. Jeg har kæmpet for at forlænge mit ophold, og det er en fantastisk tilbagebetaling. Jeg skylder klubben rigtig meget, og nu skal jeg bare arbejde på at udvikle mig«.

»Det giver mig rigtig meget motivation at blive den del af holdet. I mine indhop i ligaen har jeg givet den alt, jeg havde. Jeg vil gerne takke de folk tæt omkring mig, som har givet mig en stor opbakning«, lyder det fra den unge midtbanespiller.

»Det var et stort spring som 18-årig at rykke til Danmark, og nu handler det om at videreudvikle mig. Det skal jeg vise med mit kommende lejeophold hos AB, hvor jeg skal have mere spilletid for at tilpasse mig«, afrunder Emmanuel Bio.

Fremad Amagers cheftræner Azrudin Valentic glæder sig også.

»Han er en ung spiller med stort offensivt potentiale. Vi ser en lovende fremtid i Bio, der har vist nogle rigtig fine ting de seneste par måneder. Derfor har vi valgt at lave en permanent aftale med ham«, fortæller Azrudin Valentic.

»Han får muligheden for noget fast spilletid det næste stykke tid, og vi er igen blevet enige med AB om en god aftale for vores spiller«, siger cheftræneren. I AB bliver Emmanuel Bio genforenet med Momo Fanye Toure, der også er udlejet til Gladsaxe-klubben.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.