Med 1-3-sejren over B 1908 i tirsdag sikrede Fremad Amagers sig avancement til anden runde i Sydbank Pokalen. I den kommende runde venter Holbæk, som Fremad Amager har mødt en enkelt gang i pokalsammenhæng.

Fremad Amager blev parret sammen med Holbæk, da der fredag middag blev trukket lod til anden runde i Sydbank Pokalen. Holbæk sikrede sig videre avancement fra første runde, da holdet besejrede Suså med 1-2 på udebane.

Det er anden gang, at de to klubber mødes i pokalturneringen. Første gang var i sæsonen 1970/71, hvor Fremad Amager vente hjem til Amager med et 4-1-nederlag i bagagen. I den kamp stod Erik Ryde for det enlige Fremad Amager-mål.

Kamptidspunktet er endnu ikke endelig fastlagt.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.