Fremad Amager har købt Jacob Pryts Larsen i Næstved. Den 22-årige målmand tiltræder med øjeblikkelig virkning i klubben. Keeperen har underskreven en 3-årig kontrakt med Fremad Amager.

Efter to og en halv sæson i Næstved, skifter Jacob Pryts Larsen nu til Fremad Amager. Den nye målmand har spillet flere U-landskampe for Danmark. Desuden har keeperen tidligere tørnet ud fra Brøndby og deres ungdomshold.

»Det har været en prioritering for os at få fat i Pryts, som er meget målrettet og god med fødderne. Han er en ambitiøs ung mand, og har rigtig meget attitude«, fortæller Fremad Amagers målmandstræner Jesper Christiansen til Fremad Amager Elites Facebook-side.

»Der skal arbejdes hårdt for at være med hos os, og det er han indstillet på. Der var tæt kamp om ham blandt flere konkurrerende klubber, og vi er glade for at kunne få ham på plads«, fortsætter den tidligere Superliga-målmand:

»Personligt glæder jeg mig til at arbejde sammen med to målmænd (Nicklas Dannevang og Jacob Pryts Larsen – red.), der har stor kvalitet, og kan presse hinanden på træningsbanen«, kommenterer Jesper Christiansen.

»Uanset om det er en spiller i marken eller en keeper på kassen, så skal der være et pres på spillerne til at blive endnu bedre og kæmpe for sin plads«, afrunder Jesper Christiansen, der var reservemålmand i pokalkampen mod B 1908 i tirsdags.

Jacob Pryts Larsen har fået trøje nummer 24 i Fremad Amager.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.