Fremad Amagers nye nordmakedonske forsvarsspiller Mario Mladenovski er den kommende tid med det nordmakedonske U/21-landshold, der spiller to EM-kvalifikationskampe mod henholdsvis Spanien og Færøerne.

Efter Lukas Engels udtagelse til det danske U/21-landshold i går, kom turen i dag til den 19-årige nordmakedoner Mario Mladenovski, der forleden skiftede til Fremad Amager. Mladenovski er indkaldt til den kommende landsholdssamling på U/21-landsholdet.

Torsdag den 3. september mødes Nordmakedonien og Spanien på sidstnævntes græs med start klokken 18.45, og allerede tirsdag den 8. september er Nordmakedonien gæster på Færøernes hjemmebane, hvor der er kampstart klokken 18.00.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.