Fremad Amager hentede lørdag sommerens fjerde forstrækning, da Kasper Fisker blev præsenteret i forbindelse med træningskampen mod HB Køge. Fisker spillede senest for 3F Superliga-klubben Brøndby.

32-årige Kasper Fisker blev præsenteret kort for startfløjtet i lørdagens 2-1-sejr over HB Køge. Midtbanespilleren havde kontraktudløb med Brøndby denne sommer og fik ikke sin kontrakt forlænget med Vestegnsklubben, hvor han spillede i tre sæsoner.

Kasper Fisker får trøje nummer 16 i Fremad Amager.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.