Fremad Amager har forstærket sig med den 28-årige tysker Marcus Mlynikowski. Forsvarsspilleren kommer til klubben fra Næstved. Forinden har tyskeren også repræsenteret Chemnitzer og Werder Bremen II i den tyske 3. liga.

Efter en enkelt sæson hos 1. divisionsnedrykkerne Næstved, skifter Marcus Llynikowski nu den grønne trøje ud med den blå Fremad Amager-trøje. Tilgangen af den tyske forsvar glæder klubbens cheftræner Azrudin Valentic.

»Det er en vigtig tilgang for os, da vi har søgt efter en mand med noget erfaring. Det er nødvendigt i en trup med så mange unge spillere, og vi får en intelligent spiller i Marcus (Mlynikowski – red.)«, siger Azrudin Valentic til Fremad Amager Elites Facebook-side.

»I hans periode i Næstved, var han én af de bedste på holdet. Han passer perfekt til vores spillestil, og kan samtidig dække flere pladser i defensiven«, fortsætter cheftræneren, og glæder sig også til erfaringen uden for grønsværen.

»Udover at få en mand med erfaring på banen, kan Marcus også bidrage med masser af erfaring i omklædningsrummet til de unge spillere«, synes Azrudin Valentic om Marcus Mlynikowski, der for første gang trænede med sine holdkammerater i mandags.

Marcus Mlynikowski får trøjenummer 23 i Fremad Amager.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.