Fremad Amager har forstærket sig med den 21-årige franskmand Maxime Soulas. Forsvarsspilleren kommer til klubben fra Jong PSV Eindhoven i den næstbedste hollandske række, men har også spillet for Montpellier i hjemladet.

Sommerens første forstærkning i Fremad Amager er nu en realitet. Klubben har hentet den høje franske forsvarsvarsspiller Maxime Soulas i Jong PSV Eindhoven, hvor han har været fast mand i centralforsvaret i løbet af de seneste sæsoner.

Fremad Amagers cheftræner Azrudin Valentic ser frem til tilgangen:

»Vi har fulgt ham i hele 2020, og undersøgt mulighederne for at få ham tilføjet i vores trup. Maxime (Soulas – red.) har de vigtige individuelle færdigheder, vi skal bruge i vores taktiske koncept«, siger Azrudin Valentic til Fremad Amager Elites Facebook-side.

»Hans speed, teknik og taktiske forståelse bliver en gevinst for os i begge ender af banen. Han har en god fysisk kapacitet og træffer mange kloge beslutninger i sit spil«, lyder skudsmålet fra Fremad Amagers cheftræner om den nye franskmand.

Maxime Soulas får trøjenummer 3 i Fremad Amager.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.