Den kommende sæson i 1. division kommer til at bestå af fire sjællandske hold samt otte jyske hold. Det stod klart, da Hobro mandag aften spillede 2-2 mod Lyngby. Hobro tabte dermed samlet 3-4 og må dermed en tur ned i 1. division.

De sidste brikker til den kommende sæson i 1. division faldt på plads mandag aften. Med sammenlagt 3-4 må Hobro vinke farvel til livet i Superligaen og goddag til tilværelsen i landets næstbedste række. Den kommende sæson har følgende 12 hold:

Sæsonen 2020/21 sparkes i gang i den anden weekend i september, men allerede i den efterfølgende midtuge skal spillerne i gang med anden runde. Endelig er tredje runde planlagt afviklet i den tredje weekend af september.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.