Lørdag eftermiddag spiller Fremad Amager sin fjerde kamp efter corona-pausen, når holdet gæster FC Fredericia på Monjasa Park. Divisionsforeningen har også fastlagt de kommende kampe mod Skive, Hvidore og FC Roskilde.

Fremad Amager har indledt de første tre kampe efter den ufrivillige corona-pause med en sejr, en uafgjort og et nederlag. Lørdag er holdet på plads i Fredericia og herefter følger yderligere tre kampe. De kommende fastlagte kampe er som følger:

Lørdag den 13. juni 2020 kl. 14.00
FC Fredericia – Fremad Amager (24. runde)
Monjasa Park

Lørdag den 20. juni 2020 kl. 15.00
Fremad Amager – Skive (25. runde)
Sundby Idrætspark

Torsdag den 25. juni 2020 kl. 18.00
Hvidovre – Fremad Amager (26. runde)
Pro Ventilation Arena

Søndag den 28. juni 2020 kl. 13.00
Fremad Amager – FC Roskilde (27. runde)
Sundby Idrætspark

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.