Den resterende del af forårsæsonen i NordicBet Ligaen nærmer sig med hastige skridt. Fremad Amager har lejet den 18-årige midtbanespiller Emmanuel Bio i russiske FDC Vista til de sæsonens resterende kampe i landets næstbedste række.

Emmanuel Bio var en af de spillere, der var med under flere træningspas på Fremad Amagers træningslejr i vinters i Tyrkiet, uden at den unge ghaneser kom på banen i nogle af de træningskampe, som 1. divisionsklubben havde på træningslejeren.

Fremad Amager har nu fået landet en lejeaftale med midtbanespilleren, der kommer til klubben fra russiske FDC Vista. Han har tidligere var tilknyttet Cheetah FH i hjemladet, og bliver genforenet med sin tidligere holdkammerat, Emmanuel Toku, i sin nye klub.

Lejeaftalen med Emmanuel Bio løber til og med forårssæsonens udgang.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.