Fremad Amager har forstærket sig yderligere til sæsonens resterende kampe. Mandag hentede klubben den 19-årige ghanesiske angriber Momo Fanye Toure.

Momo Fanye Toure har allerede sluttet sig til sine nye holdkammerater, der netop nu er på træningslejr i Tyrkiet. Ghaneseren er derfor også i spil til onsdagens første træningskamp.

»Jeg er lige fyldt 18 år, og betragter det som den største og bedste fødselsdagsgave, jeg kunne drømme om«, indleder Momo Fanye Toure til klubben hjemmeside og fortsætter:

»Jeg har allerede snakket med nogle af de fransktalende spillere i klubben, og alle spillere har taget rigtig godt imod mig i dag. Det er en klub, der giver chancen til unge spillere«, synes Toure.

»Derfor tror jeg på, at jeg kan videreudvikle mig både som spiller og menneske«, fortæller angriberen, der giver følgende skudsmål af sig, inden Fremad Amagers fans har set spilleren.

»Som spillertype er jeg, som enhver anden angriber, ivrig efter at få bolden i målet. I stedet for at fortælle om mine styrker vil jeg vise det på banen«, påpeger ghaneseren og afrunder:

»Jeg har en del at lære endnu, og tror på, at min udvikling kan rykke sig i Fremad Amager. Jeg glæder mig mest af alt over at have underskrevet en aftale, og glæder mig til at bo i Danmark«.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.