Det blev til fuld spilletid for Fremad Amagers togolesiske midtbanespiller Franco Atchou, da Kenya og Togo delte i mandagens kvalifikationskamp til Africa Cup of Nations.

Togos landstræner Claude Le Roy havde atter fundet plads til Franco Atchou i startelveren. Det var dog Kenya, der kom bedst ud af første halvleg, da Johanna Omolo scorede ti minutter før pausen.

I midten af anden halvleg fik Hakim Ouro-Sama udlignet til 1-1, og sikrede dermed et point til Togo i kampen om kvalifikationen til Africa Cup of Nations, idet der ikke blev scoret yderligere.

For 10. gang i tiden i Fremad Amager fik Atchou dermed spilletid i det togolesiske landsholdstrøje, mens det er blevet til yderligere 12 kampe i tiden hos Enyimba (8) og Dynamic Togolais (4).

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.