Det blev til fuld spilletid for Fremad Amagers togolesiske midtbanespiller Franco Atchou, da Kenya og Togo delte i mandagens kvalifikationskamp til Africa Cup of Nations.

Togos landstræner Claude Le Roy havde atter fundet plads til Franco Atchou i startelveren. Det var dog Kenya, der kom bedst ud af første halvleg, da Johanna Omolo scorede ti minutter før pausen.

I midten af anden halvleg fik Hakim Ouro-Sama udlignet til 1-1, og sikrede dermed et point til Togo i kampen om kvalifikationen til Africa Cup of Nations, idet der ikke blev scoret yderligere.

For 10. gang i tiden i Fremad Amager fik Atchou dermed spilletid i det togolesiske landsholdstrøje, mens det er blevet til yderligere 12 kampe i tiden hos Enyimba (8) og Dynamic Togolais (4).

Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.