Fremad Amagers færøske forsvarskæmpe Heini Vatnsdal fik atter fuld spilletid, da Færøerne fredag aften tabte 4-0 til Norge. Det var Vatnsdal’ 18. landskamp for Færøerne.

Heini Vatnsdal var blandt de 11 udvalgte, som Færøernes snart forhenværende landstræner Lars Olsen havde fundet plads til i startopstillingen. Og det blev en travl dag på kontoret for færingen.

Tore Reginiussen gav Norge en drømmestart efter fire minutter, inden at Iver Fossum øgede til 2-0 efter otte minutters spil. Det blev ikke til yderligere scoring, inden spillerne gik til pauseteen.

I anden halvleg tog Alexander Sørloth over. Han scorede til 3-0 efter 62 minutter, og tre minutter senere blev han også noteret for scoringen til 4-0. Der blev ikke scoret yderligere i kampen.

Det var 18. A-landskamp i karrieren for Heini Vatnsdal. Med 12 kampe i tiden i Fremad Amager, mens de øvrige seks kampe i nationaldragten forgik, da Vatnsdal spillede for HB Thorshavn.

Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.