Fremad Amagers færøske forsvarskæmpe Heini Vatnsdal fik atter fuld spilletid, da Færøerne fredag aften tabte 4-0 til Norge. Det var Vatnsdal’ 18. landskamp for Færøerne.

Heini Vatnsdal var blandt de 11 udvalgte, som Færøernes snart forhenværende landstræner Lars Olsen havde fundet plads til i startopstillingen. Og det blev en travl dag på kontoret for færingen.

Tore Reginiussen gav Norge en drømmestart efter fire minutter, inden at Iver Fossum øgede til 2-0 efter otte minutters spil. Det blev ikke til yderligere scoring, inden spillerne gik til pauseteen.

I anden halvleg tog Alexander Sørloth over. Han scorede til 3-0 efter 62 minutter, og tre minutter senere blev han også noteret for scoringen til 4-0. Der blev ikke scoret yderligere i kampen.

Det var 18. A-landskamp i karrieren for Heini Vatnsdal. Med 12 kampe i tiden i Fremad Amager, mens de øvrige seks kampe i nationaldragten forgik, da Vatnsdal spillede for HB Thorshavn.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.