Efter 12 kampe og 1 mål for Fremad Amager vender den russiske midtbanespiller Soslan Lysenko nu tilbage til hjemladet, og har fået ophævet sin kontrakt med Fremad Amager.

Soslan Lysenko fik debut i Fremad-trøjen i 1-4-sejren over Hvidovre i Sydbank Pokalen i fjor. Det var også i Sydbank Pokalen, at Lysenko fik sin sidste kamp for klubben. I 0-1-sejren over Skjold i år.

I forbindelse med Soslan Lysenkos kontraktophævelse med Fremad Amager, ophører lejemålet med 2. divisionsklubben Avarta også. Et lejemålet, der blev effektueret i seneste transfervindue.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.