Efter at have spillet på en lejeaftale i sidste sæson, fortsætter nigerianske Sodiq Rasheed med to kampe for Fremad Amager nu på en permanent aftale i klubben.

Sodiq Rasheeds kontrakt med Remo Stars i hjemlandet udløb den 30. juni 2019. Nigerianeren fortsætter dermed i Fremad Amager på en fri transfer. Rasheed fik debut mod Hvidovre i fjor.

»Jeg er begejstret for at have indgået en aftale med Fremad Amager«, fortæller nu 19-årige Sodiq Rasheed til Fremad Amagers Elites Facebook-side med aftalen og underskriften i hus.

»Efter et års lejeaftale har jeg arbejdet på at veksle min lejeaftale til en permanent kontrakt i klubben«, fortsætter nigerianeren, der spiller med nummer 12 på ryggen i Fremad Amager.

»Nu kan jeg fokusere på at udvikle mig på nogle områder, og gøre alt hvad jeg kan for at få mere spilletid«, siger Sodiq Rasheed, der foreløbig har spillet 20 minutter i den blå Fremad Amager-trøje.

»Jeg kom retur til klubben for et par dage siden, men jeg kender heldigvis forholdene, trænerne og spillerne«, kommentarer forsvarsspileren, der også har været inde omkring landsholdet.

Sodiq Rasheed var i maj måned afsted med det nigerianske U/21-landshold. Det blev dog ikke til spilletid for Fremad-spilleren under opholdet med U/21-landsholdet grundet en skade.

»Nu gælder det om hårdt arbejde for at bevise klubben, at de har valgt den rigtige beslutning«, afrunder Rasheed, der kan se frem mod “comeback” i træningskampen mod HB Køge søndag.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.