Fremad Amager har hentet sæsonens første forstærkning. Den 24-årige franske midtbanespiller Réda Rabeï, der kommer fra Amiens i hjemlandet.

Réda Rabeï kom til Amiens i sommeren 2016, men har sidenhen været udlejet til Lyon-Duchére og Avranches i hjemlandet, mens det også er blevet til et halvt år i rumænske Daco-Getica.

»Jeg er virkelig glad for at have indgået en aftale med Fremad Amager, og er spændt på en ny udfordring uden for Frankrig«, fortæller Réda Rabeï til Fremad Amager Elites Facebook-side.

»Allerede fra i dag træner jeg med holdet, og jeg er blevet taget godt imod. Der virker til at være et rigtig godt sammenhold i omklædningsrummet, og en rigtig professionel tilgang når der trænes«.

»Jeg tror, at vi kan opnå store ting i den kommende sæson, og jeg glæder mig til at blive introduceret for Fremad-fansene«, siger Réda Rabeï, der kan få uofficiel debut på fredag.

Fremad Amagers cheftræner Azrudin Valentic er glad for tilgangen.

»Med tilgangen af Réda får vi en ekstra facet på den sidste tredjedel af banen. Det er en teknisk spiller med store kvaliteter i pasningsspillet og i afslutningerne«, siger Azrudin Valentic.

»Sidste sæson skabte vi mange chancer, men scorede ikke nok mål. Det håber vi at tilføre med Rédas afslutningsevne både i og udenfor feltet«, afrunder “Vali” til samme medie.

Réda Rabeï kommer til at spiller med nummer 11 på ryggen i Fremad Amager.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.