Samson Iyede blev dobbelt målscorer, da Fremad Amager lørdag den 9. februar 2019 vandt 3-1 over Landskrona efter 2-1 ved pausen i vinterens fjerde træningskamp.

Nemanja Cavnic åbnede forestillingen efter blot fem minutters spil. Efter et hjørnespark havnede bolden hos den montenegriske forsvarsspiller, der headede bolden i nettet. 1-0 til Fremad Amager.

Kort før pausen fik gæsterne bragt balance i regnskabet. Viktor Wihlstrand fandt Linus Olsson med en lang aflevering, og sidstnævnte kunne sikkert sende bolden i netmaskerne. 1-1.

Det blev til yderligere et mål inden pausen. En Fremad-spiller blev revet ned i straffesparksfeltet, og dommeren pegede på plettet. Samson Iyede udnyttede sikkert chancen fra 11 meter-pletten.

Midtvejs i anden halvleg afgjorde Fremad Amager reelt kampen. Efter et godt sammenspil mellem Valon Ljuti og Samson Iyede blev sidstnævnte dobbelt målscorer med 3-1-målet. Kampens resultat.