Fremad Amager har indgået en treårig aftale med 20-årige Anton Googe, der kommer fra Amkar Perm i Rusland. Googe fik uofficiel debut i træningskampen mod Frem.

Allerede i sommeren 2018 var den russiske angriber på prøve i Fremad Amager uden at der blev lavet en endelig aftale. Efter et halvt år i hjemlandet er Anton Googe nu klar til at tage skridtet.

»Jeg var på prøve i sommers, men var ikke klar til at blive på grund af en dårlig fysik, ligesom det var lidt skræmmende for mig, at skifte land«, indleder Anton Googe til Fremad Amager Statistik.

»Nu føler jeg, at det er meget bedre end for seks måneden siden. Jeg tror, at dette er det perfekte sted for min professionelle udvikling«, fortsætter den 183 centimeter høje russiske angriber.

»Fremad Amager blev valgt frem for flere klubber i andre lande. Jeg håber vi kan nå vores hovedmål, at rykke op i den bedste det danske liga. Jeg vil gøre mit til det«, afrunder Anton Googe.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.