Fremad Amager Statistik fangede Pierre Larsen efter søndagens 1-0-sejr over Nykøbing FC, hvor der atter var fuld spilletid til den rutinerede midtbanespiller.

Pierre Larsen var atter med fra start, og han kunne sammen med holdkammeraterne se, at Jabar Sharza blev kampens enlige målscorer med sin straffesparksscoring i starten af anden halvleg.

»Jeg synes det var en kamp, hvor ingen af holdene rigtig producerede de helt store chancer«, indleder Pierre Larsen til Fremad Amager Statistik, inden han satte ord på de to halvlege.

»I første halvleg var der optræk til nogle muligheder, men vi blev aldrig rigtig farlige. Begge hold havde vel én stor chance hver i første halvleg, som kunne have givet mål«, synes midtbanemanden.

»Anden halvleg starter lidt som første halvleg sluttede. Bølgede frem og tilbage. Vi fik en straffespark, som vi scorer på, og det åbnede kampen op«, kommenterer Pierre Larsen.

»Vi kom langt ned og stå, og stod vel med alle mand på egen banehalvdel fra det 65. minut, hvor det handlede for os om at køre på nogle omstillinger og få lukket kampen.

»Vi stod rigtig godt i mod og knoklede virkelig for hinanden. Det var en dejlig følelse, da dommeren fløjtede kampen af, og vi kunne juble over den første sejr«, synes Pierre Larsen.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.