Fremad Amager fik en tiltrængt 1-0-sejr over Nykøbing FC søndag eftermiddag. Fremad Amager Statistik fangede målskytten Jabar Sharza efter den forløsende sejr.

Efter tre scoringer i pokalkampen mod Hvidovre kom Jabar Sharza også på måltavlen i NordicBet Ligaen, da han stod for kampens enlige mål på sin straffesparksscoring på Sydhavsøerne.

»Jeg synes, at vi spillede en okay kamp. Første halvleg var meget lige, uden de helt store chancer i kampen«, indleder den offensive midtbanespiller Jabar Sharza til Fremad Amager Statistik.

»Efter scoringen i starten af anden halvleg, trak vi os lidt længere ned på banen og forsvarede føringen. Det betød samtidig at Nykøbing havde meget boldbesiddelse, uden de blev farlige på noget tidspunkt.

»I forhold til straffesparket, gik der adskillige minutter, da Samson (Iyede – red.) var til behandling inde på banen«, fornemmer Jabar Sharza, der samtidig sætter ord på sin straffesparksmål.

»Jeg er altid rolig og bevar fokus, når der er straffe, og det gjorde jeg også i går. Selve sparket var sat til højre og med lidt højde så målmanden ikke kunne nå den. Det var dejligt at se den gå ind«.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.