For første gang i indeværende sæson var Jabar Sharza med i startopstillingen, da Fremad Amager mødte FC Roskilde. Fremad Amager Statistik fangede angriberen efter kampen.

Der var fuld spilletid til Jabar Sharza, der er oppe i fulde omdrejning efter sin skade indledningsvis på sæsonen. Den afghanske angriber kunne se Markus Bay scorede for Fremad Amager.

»Jeg synes egentlig vi spillede godt i store dele af kampen, og kom frem til gode muligheder, hvor vi desværre ikke havde skarpheden«, fortæller Jabar Sharza til Fremad Amager Statistik.

»Jeg havde selv nogle forsøg, som jeg skulle have omsat til mål. Med det sagt, synes jeg ikke vi spilled vores bedste kamp defensivt som hold«, kommenterer Fremad Amager-angriberen.

»Vi gav alt for mange chancer væk. Alt i alt var resultatet fair nok«, synes Jabar Sharza, der sammen med holdkammeraterne kan se frem mod søndagens kamp på Nykøbing FC på udebane.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.