Fremad Amager Statistik fangede Fremad Amagers sidste skanse Nicklas Dannevang efter 0-2-nederlaget på Energi Viborg Arena til Viborg, som keeperen mente var fortjent.

Nicklas Dannevang har været et sikkert valg i NordicBet Ligaen i de sidste par sæsoner. Det var også tilfældet i søndagens kamp mod Viborg, hvor Fremad Amager vendte hjem med et nederlag.

»Jeg synes, at vi var fint med i kampen, og spillede en fin omgang fodbold. Vi mister lidt momentum i slutningen af første halvleg«, indleder Nicklas Dannevang til Fremad Amager Statistik.

»Efter pausen kom vi under bombardement, og fik reddet stormen af. Vi havde flere muligheder for udligning. Desværre lukker de (Viborg – red.) kampen til 2-0 på en uheldig fejl fra vores side«.

»De sidste ti minutter var en åben slag-udveksling, og store chancer i begge ender. Alt i alt en fortjent sejr til Viborg«, erkender Fremad Amagers sidste skamse med kampen på behørig afstand.