Fredag middag blev der trukket lod til anden runde i Sydbank Pokalen, hvor modstanden bliver FC Roskilde, der sikrede sig avancement til anden runde via 4-0-sejr i Greve.

Førstkommende onsdag kommer FC Roskilde på besøg i Sundby Idrætspark og bare 14 dage senere er spillerne fra Domkirkebyen atter på plads på kunstgræsbanen i Sundby Idrætspark.

En af spillerne i Fremad Amagers trup kender FC Roskilde særdeles godt. Således har Fremad Amagers anfører Mike Mortensen tørnet ud for FC Roskilde i sin ungdomskarriere.

»At trække Hvidovre først og derefter Roskilde er langt fra optimalt i et i forvejen tæt efterårsprogram«, indleder Mike Mortensen til Fremad Amager Statistik og ser positivt på lodtrækningen.

»Det positive i dette må være at det bliver på hjemmebane og at man alligevel skal slå alle, hvis man vil i parken«, erkender anfører. Fremad Amager var senest i finalen i 1972 i 0-2-nederlag til Vejle.

»Jeg havde hellere set vi trak et lavere rangerende hold eller et hold fra superligaen, som vi efterhånden er blevet lidt forvent med i Fremad Amager«, siger Mortensen, der ikke har opgivet en topkamp.

»Det plejer først at komme i tredje runde, så der er ikke andet for end at slå FC Roskilde ud og få en Superliga-modstander i tredje runde«, fortæller Mike Mortensen og afrunder:

»Jeg glæder mig til at se om vi kan få de nye lysmaster i spil til denne kamp. Det ville være en god anledning til at se en masse fans på stadion og sende Roskilde hjem med et nederlag«.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.