Fremad Amager fortsætter oprustning til sæsonen, og endnu en spiller blev klar onsdag. Russiske Soslan Lysenko kan nu også skrive Fremad Amager-spiller på sit CV.

18-årige Soslan Lysenko skifter til Fremad Amager fra russiske Spartak Vladikavkaz. Angriberen har været med under opstarten for traditionsklubben, der nu endelig har landet en aftale med russeren.

Lysenko, der kommer til at spille med nummer 21 på ryggen, fik 70 minutter på banen for sin nye klub i Sydbank Pokalen, hvor det ligeledes blev til et guld kort i Fremad Amagers 4-1-sejr over Hvidovre.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.