Fremad Amagers sidste skanse Nicklas Dannevang måtte se to mål passerede i kampen mod Hvidovre. Fremad Amager Statistik fangede målmanden efter kampen.

Der var atter fuld spilletid til Nicklas Dannevang mellem stængerne i Fremad Amagers mål. To gange måtte målmanden se sig passeret, men var tilfreds med det ene point i Hvidovre.

»Jeg synes vi var bedst i første halvleg, og burde være foran ved pausen. Det var et meget uheldigt mål, vi indkasserede, som blev rettet af«, siger Nicklas Dannevang til Fremad Amager Statistik.

»I anden halvleg gik vi lidt døde, men var egentlig fint med. Vi fik rejst os, efter at være kommet bagud, og lagde et godt tryk på Hvidovre. Vi fik et fortjent point med hjem«, synes målmanden.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.