Fremad Amager Statistik fangede også to debutanter efter søndagens 1-3-nederlag til FC Helsingør på fremmed græs. Duoen Markus Bay og Thor Søndergaard Lange.

Både Markus Bay og Thor Søndergaard Lange fik fuld spilletid på Fremad Amagers midtbane, da traditionsklubben indledte sæsonen 2018/19 med 1-3-nederlaget på Helsingør Stadion.

»Jeg synes vi lukkede nogle enkle mål ind. Det ødelagde kampen for os, da vi var bagud med 3-0 ved pausen«, indleder Thor Søndergaard Lange til Fremad Amager Statistik med kampen på afstand.

»Vores anden halvleg skal vi bygge videre på, for der viste vi god mentaltiet og viste, at man skal regne med os allerede i denne sæson«, fortsætter den debuterende midtbanespiller.

Den tidligere Ajax-spiller Markus Bay var af nogenlunde samme opfattelse og håber desuden på en hurtig revanche, når Fremad Amager løber på banen den førstkommende søndag.

»Vi startede fint ud og havde egentlig en stor chance for at komme foran med 1-0, men så scorede Helsingør tre mål rimelig hurtigt efter hinanden«, kommenterer Markus Bay.

»Det var på nogle situationer, som vi burde kunne forhindre. Det så svært ud, men vi kæmpede videre og spillede en god anden halvleg, hvor vi skabte chancer, men mangler skarpheden foran mål«.

»Vi holder hovedet højt og er klar til Hvidovre på søndag«, afrunder Markus Bay. Der er kick-off på Kæmpernes Arena i Hvidovre, søndag den 5. august klokken 13.45.