22-årige Nemanja Cavnic tiltrådte fredag på en treårig kontrakt i Fremad Amager og forsvarspilleren ser frem til at få traditionsklubben op i den bedste række.

Den høje forsvarspiller har været med i flere træningskampe og kom ind i løbet af anden halvleg, da Fremad Amager vandt 2-1 over Helsingborg i holdets sidste træningskamp sidste fredag.

»Jeg var ikke tvivl om hvad jeg skulle gøre, da Fremad Amager kontaktede mig. Jeg pakkede mine ting og tog til Danmark«, indleder Nemanja Cavnic, der håber på avancement for klubben.

»Jeg hørte, at de jagter en plads i Superligaen og de har gode planer for fremtiden. Det er det, der interesserede mig mest«, fortsætter det montegriske fyrtårn, der også ser frem til klubbens fans.

»Desuden har jeg hørt gode historier om Fremads fans og det kan jeg godt lide det. Jeg håber, at jeg vil snart finde ud af, hvordan det føles at spille foran Fremads fans«, afrunder Nemanja Cavnic.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.