Den togolesiske landsholdsspiller Franco Atchou landede i går en aftale med Fremad Amager og midtbanespilleren glæder sig til at komme i gang i Fremad Amager.

Fremad Amager var ikke eneste klub, der var inde i billedet for Franco Atchou. To franske klubber havde således også midtbanespilleren i kikkerten, der til sidst valgte Fremad Amager-trøjen.

»Dijon i Ligue 1 inviterede mig, men forhandlingerne var på betingelser, så jeg vendte tilbage til Togo, indtil Fremad Amager kontaktede mig«, indleder Franco Atchou til Fremad Amager Statistik.

»Min akademiske formand, som er alt for mig, har rådgivet mig til at acceptere dette som en god start. Jeg kom til Danmark for at se, hvordan de gør tingene i denne klub (Fremad Amager – red.).

»Jeg blev også kontaktet af Ajaccio fra Ligue 2, der har inviteret mig to gange, men jeg har gjort mit valg og er startet i Fremad Amager, fortsætter Franco Atchou, der ser frem til at give alt.

»Jeg vil udvikle mig her og glæde til dem, der har støttet mig, ligesom min AAFA-akadamiformand i Togo«, siger midtbanemanden, der har lavet en treårig aftale med Fremad Amager.

I sidste sæson endte Fremad Amager på en niendeplads i 1. division, men Franco Atchou er klar til at hjælpe traditionsklubben i landets bedste række, gerne med hjælp fra de højere magter.

»Min hensigt er at hjælpe Fremad Amager i Superligaen i næste sæson og dermed bære frugt af vores arbejde og Guds nåde«, siger den togolesiske spiller, der ved han ikke er kommet til en storklub.

»Det ikke er en storklub, men jeg kan godt lide deres organisation og hvordan træneren (Jan Michaelsen – red.) har tillid til det«, afrunder Franco Atchou, der kan få debut i Helsingør på søndag.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.