Efter 4-2-sejr efter straffesparkskonkurrence i semifinalen i træningsturneringen i Tyskland, måtte Fremad Amager se sig besejret af NTSV Strand 08 med 1-0 i finalen.

Kampens enlige scoring faldt efter 11 minutters spil, da NTSV Strand 08s Marcello Meyer var sikkerheden selv fra straffesparkspletten og passerede Nicklas Dannevang i Fremad-målet.

Træningskamp, søndag den 1. juli 2018, på Strand-Arena:

NTSV Strand 08 – Fremad Amager 1-0 (1-0)
Mål: 1-0 Marcello Meyer (11. str.)

Fremad Amager: Nicklas Dannevang, Ivan Stanic, Mads Gabel, Fofana Tiemoko, Lukas Ohlander, Jonas Gemmer, Albert Nielsen, Ahmed Alswafi, Mikkel Verlis, Yones Felfel, Marko Balck, Bilal Masaad, Heini Vatnsdal, Anton Googe, Jaber Sharza og Lukas Engel

NTSV Strand 08: Denis Klassen, Dustin Thiel, Nico Fischer, Arnold Asenso Hoeling, Marcel Meier, Marco Pajonk, Marcello Meyer, Jannik Gerlach, Tomislav Blazheski, Marcus Steinwarth, Jan-Andre Sievers, Yilmaz Caglar, Kevin Raabe, Sergen Tarim, Jan Luca Holst, Firat Ertekin, Ugur Dagli, Lars Johannes Gödeke og Eric Owusu

Tilskuere: 250

Foto: Josef Noveski/noveski.com

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.