Nicklas Dannevang blev helten for Fremad Amager, da han reddede et straffespark i træningskampen mod Holstein Kiel II, som endte 4-2 efter straffespark.

Fremad Amager kom foran efter ti minutters spil, da Jonas Gemmer passerede Finn Kornath i Holstein Kiel II-målet. 1-0-føringen holdt halvlegen ud. Tyskerne fik dog udlignet ni minutter før tid.

Holstein Kiel IIs Tim Schüler passerede Nicklas Dannevang i Fremad-målet, og det blev ikke til yderligere scoring i ordinær spilletid. Det betød, at holdene måtte ud i straffesparkskonkurence.

Jonas Gemmer, Lucas Ohlander og Jabar Sharza var alle sikkerheden selv fra 11-meter-pletten. Samtidig lykkedes det kun for Felix Niebergall at score mod Nicklas Dannevang.

Fremad Amager er dermed i finalen ved træningsturneringen i det tyske. I finalen venter NTSV Strand 08, der vandt 3-1 over FC Teutonia 05, ligeledes efter straffesparkskonkurrence.

Træningskamp, søndag den 1. juli 2018, på Strand-Arena:

Holstein Kiel II – Fremad Amager 2-4 / 1-1 (0-1)
Mål: 0-1 Jonas Gemmer (10.), 1-1 Tim Schüler (51.), 1-2 Jonas Gemmer, 1-3 Lucas Ohlander, 2-3 Felix Niebergall, 2-4 Jabar Sharza

Fremad Amager: Nicklas Dannevang, Ivan Stanic, Mads Gabel, Fofana Tiemoko, Lukas Ohlander, Jonas Gemmer, Albert Nielsen, Ahmed Alswafi, Mikkel Verlis, Yones Felfel, Marko Balck, Bilal Masaad, Heini Vatnsdal, Anton Googe, Jaber Sharza og Lukas Engel

Holstein Kiel II: Finn Kornath, Tim Schüler, Jonas Seidel, Jan Matti Seidel, Jannik Braun, Grady Zinkondo, Florian Foit, Vincent Born, Narek Abrahamyan, Bjarne Thiesen, Laurynas Kulikas, Jannis Voß, Barne Pernot, Mats Melahn, Timo Barendt, Felix Niebergall, Berat Ayyildiz og Stefan Rakocevic

Dommer: Andreas Rabe