Fremad Amager har hentet 18-årige Jacob Haahr i FC København. Forsvareren har en enkelt for FCK på cv’et, ligesom det er blevet flere u-landskampe for Danmark. 

Fredag faldt aftalen på plads med den nu tidligere FCK-spiller Jacob Haahr, der har spillet en enkelt kamp for løverne. I 0-3-sejren over Viby i Sydbank Pokalen i 2018, hvor Haahr spillede de sidste 14 minutter af kampen på bekostning af Niklas Vesterlund.

Jacob Haahr tiltræder i Fremad Amager med øjeblikkelig virkning og træner således med sine nye holdkammerater på søndag. Sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen ser frem til at kunne benytte den unge forsvarsspiller i den blå Fremad Amager-trøje.

»Jacob har nogle spændende kvaliteter, og har haft en god udvikling i de seneste par år. Vi har haft en god dialog med FCK omkring hans fremtid, og er nået frem til en god aftale for begge klubber og Jacob selv«, siger Fremad Amagers sportschef til klubbens hjemmeside.

»Med afgange i bagkæden havde vi brug for at fylde hullet ud med en god centerforsvar. Han er en velbegavet ung mand, og har potentialet til at nå rigtig langt. Vi glæder os til at bygge videre på hans kompetencer som spiller«, kommenterer “Gaxe”.

I Fremad Amager bliver Jacob Haahr genforenet med Felix Winther.

»Jeg er super glad for skiftet, og var rigtig glad for interessen fra Fremad Amager i første omgang. For mig handler det om at spille fast seniorfodbold nu og tage det næste skridt i min udvikling«, udtaler Jacob Haahr med underskriften i hus.

»Der er en ambitiøs tilgang til både træningen, kampene og udviklingen i Fremad Amager, og dét miljø glæder jeg mig til at være en del af. Selvom det er nogle lidt specielle tider, glæder jeg mig helt vildt til at spille foran fansene«.

»Der er en speciel følelse omkring Fremad Amager som klub, og det virker som en familieklub med et godt fællesskab. Folk står op for hinanden, og det bliver fedt at bære trøjen med en god attitude«, fortsætter den unge forsvarsspiller.

»Det bliver godt at møde ind til første træning og starte et nyt spændende kapitel i min karriere«, afrunder Jacob Haahr, der har spillet 31 landskampe på ungdomsniveau med tre scoring til følge. Senest i 1-3-sejren over Polen i oktober måned i fjor.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.