Fremad Amager har lavet en aftale med den 21-årige målmand Filip Djukic for resten af efteråret. Djukic har de seneste to sæsoner spillet for Hvidovre, og forinden været en del af FC Københavns ungdomsafdeling.

Efter sæsonafslutningen i sommers har Filip Djukic ledt efter ny klub i ind- og udland. Torsdag landede målmanden en aftale med Fremad Amager til udgangen af efteråret. Djukic har flere ungdomslandskampe for Montenegro på CV’et.

»Vi er i en situation, hvor vi skal sikre os bedst muligt til kampene med de nuværende restriktioner. Derfor har vi også fremrykket processen med at tilkoble yderligere en keeper i truppen«, fortæller Azrudin Valentic til Fremad Amager Elites Facebook-side.

»Vi kender Djukic fra vores kampe mod Hvidovre, og han er en rigtig dygtig målmand med en god fodbolduddannelse fra FCK ungdom. Det er en nem proces at få ham integreret i truppen, og vi er glade for at kunne få det på plads, på kort tid«, afrunder cheftræneren.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.