Med lørdagens resultater begynder brikkerne efterhånden at falde på plads til den kommende sæson 2024/25 i landets tredjebedste række, hvortil otte hold er klar på nuværende tidspunkt til 2. division.

Udover Fremad Amager er AB, FC Helsingør, Frem, Middelfart, Nykøbing FC, Næstved og Skive også at finde i landets tredjebedste række, når sæsonen 2024/25 indledes på den anden side af sommerferien. Det sker i den første weekend i august.

De sidste fire hold findes i de kommende par uger, når sæsonerne slutter i henholdsvis 2. og 3. division. Et enkelt hold mangler fra oprykningsspillet i 2. division, to hold i nedrykningsspillet i 2. division samt den sidste oprykker fra 3. division.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.