Midtbanespilleren Hocine Derrar har fået en spilledags karantæne for sit gule kort i gårsdagens hjemmekamp mod HIK og misser dermed udekampen mod Skive den kommende lørdag på Hancock Arena.

Fremad Amager må undvære midtbanespilleren Hocine Derrar, når holdet lørdag den 4. maj 2024 løber på banen mod Skive på Hancock Arena. Med kampstart klokken 14.00. Det sker, som følge af advarslen hjemme mod HIK.

Med det gule kort har Hocine Derrar sammenlagt 36 karantænepoint og det betyder en spilledags karantæne. En spilledags karantæne udløses hver gang en spiller opnår/passerer følgende nedenstående point:

19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148.

En spiller, der opnår flere af ovennævnte tal, tildeles en dags karantæne for hvert tal, der er opnået/passeret. 
Ved over 148 point på en sæson behandles forseelsen individuelt.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.