Efter 33 kampe og syv mål for Fremad Amager, skifter 19-årige Henrik Wendel Meister til Sarpsborg 08 i den bedste norske række. Den norske klub har købt angriberen, der er blevet udstyret med kontrakt frem til 31. december 2026.

Henrik Wendel Meister kom til Fremad Amager fra FA 2000 i vinteren 2022, og fik sin debut i den blå trøje, da holdet spillede 1-1 mod Jammerbugt FC på Nord Energi Arena. Sidenhen er det blevet til yderligere 32 kampe for den 191 centimeter høje angriber.

»Jeg glæder mig meget til at komme afsted og få mulighed for at prøve mig selv af i den bedste norske række«, fortæller den nu tidligere Fremad Amager-spiller Henrik Wendel Meister til Fremad Amager Elites Facebook-side og fortsætter:

»Samtidigt er jeg meget glad og taknemmelig for, at Fremad Amager sidste år valgte at tage mig med ind i truppen, og jeg vil gerne takke fansene for den store opbakning jeg altid har følt, når jeg har spillet i Sundby Idrætspark«.

»Når kalenderen tillader det, kigger jeg forbi og får sagt ordentligt farvel«, afrunder Meister, der scorede to af sine syv mål for Fremad Amager, i udekampen mod Esbjerg i sæsonen 2021/22, hvor holdet akkurat klarede endnu et år i landets næstbedste række.

Fremad Amagers direktør og sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen sætter ord på skiftet.

»Aftalen giver, sammen med de øvrige trimninger vi har lavet af truppen i den seneste måneds tid, nu mulighed for at gå videre med de forstærkninger vi løbende har arbejdet på«, udtaler Jacob “Gaxe” Gregersen med salget i hus.

»Vi glæder os til at følge Henriks videre karriere i norsk fodbold, og vi ønsker ham alt det bedste fremover«, afunder “Gaxe” til Fremad Amager Elites Facebook-side.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.