Efter 50 kampe og 10 mål for Fremad Amager, skifter 25-årige Gustav Marcussen nu til FC Fredericia i landets næstbedste række, hvor han har underskrevet en treårige kontrakt med den jyske klub.

Gustav Marcussen kom til Fremad Amager fra Silkeborg i vinteren 2022 og fik debut, da holdet spillede 1-1 mod Jammerbugt FC på Nordenergi Arena. Det er sidenhen blevet til yderligere 49 kampe for midtbanespilleren.

»Vi siger tak til Gustav Marcussen for en flot indsats i den blå/hvide trøje, og ønsker ham alt mulig held og lykke med de nye udfordringer i Fredericia«, siger direktør Jacob “Gaxe” Gregersen til Fremad Amager Elites Facebook-side.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.