Efter 81 kampe i målet for Fremad Amager, skifter 24-årige Jacob Prytz Larsen til Silkeborg. Den jyske klub har købt målmanden, der skal forsøge at tage kampen op mod de øvrige målmænd i Superligaklubben.

Jacob Pryts Larsen kom til Fremad Amager fra Næstved i sommeren 2020 og fik debut, da holdet vandt 0-2 over Skive på Hancock Arena. Det er sidenhen blev til yderligere 80 kampe for målmanden, der i morgen fylder 25 år, og nu er solgt til Silkeborg.

»Jeg har haft en fantastisk tid i Fremad Amager, og jeg er stolt over det, vi har skabt. Der er en helt særlig stemning i omklædningsrummet og blandt klubbens fans, som jeg kommer til at savne«, siger til Jacob Pryts Larsen til Fremad Amager Elites Facebook-side.

»Men jeg har fået en fantastisk chance for at spille mig ind i Superliga-truppen i en klub med store traditioner og en kvalitet, der er til top seks«, fortsætter Fremad Amagers nu tidligere målmand, der ellers havde kontrakt med klubben til 31. december 2025.

Fremad Amagers direktør og sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen ser frem til skiftet.

»Da vi forlængende med Pryts i vinter var det netop med tanke på et hurtigt sommersalg. Pryts har været en bundsolid sidste skanse for os igennem flere sæsoner, og vi har stor forståelse for, at han vil prøve talentet af i Superligaen«, udtaler Jacob “Gaxe” Gregersen.

»Vi glæder os til at følge hans videre karriere i Silkeborg, og vi ønsker ham alt det bedste«, fortsætter “Gaxe”, som nu skal på udgik efter en ny målmand, der sammen med Oliver Funch kan hjælpe Fremad Amager tilbage til landets næstbedste række.

»Det er et arbejde, som vi allerede har sat i gang, så vi snarest muligt kan præsentere en fuldgod erstatning for Jacob Pryts«, afunder Jacob “Gaxe” Gregersen til Fremad Amager Elites Facebook-side.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.