Forsvarsspilleren Jacob Haahr har fået en enkelt spilledags karantæne for sit gule kort mod Nykøbing FC og misser dermed hjemmekampen mod HB Køge fredag aften i Sundby Idrætspark.

Fremad Amager må undvære forsvarsspilleren Jacob Haahr, når holdet fredag den 28. april 2023 løber på banen mod HB Køge i Sundby Idrætspark. Med kampstart klokken 18.30. Det sker, som følge af advarslen i udekampen mod Nykøbing FC.

Med det gule kort har Jacob Haahr sammenlagt 20 karantænepoint, og det betyder en spilledags karantæne. En spilledags karantæne udløses hver gang en spiller opnår/passerer følgende nedenstående point:

19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148.

En spiller, der opnår flere af ovennævnte tal, tildeles en dags karantæne for hvert tal, der er opnået/passeret. 
Ved over 148 point på en sæson behandles forseelsen individuelt.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.