Midtbanespilleren Mads Aaquist har fået en enkelt spilledags karantæne for sit gule kort mod FC Fredericia og misser dermed slutspillets første kamp mod Hillerød på Hillerød Stadion.

Fremad Amager må undvære midtbanespilleren Mads Aaquist, når holdet lørdag den 1. april 2023 løber på banen mod Hillerød på Hillerød Stadion. Med kampstart klokken 13.00. Det sker, som følge af advarslen i udekampen mod FC Fredericia.

Med det gule kort har Mads Aaquist sammenlagt 55 karantænepoint, og det betyder en spilledags karantæne. En spilledags karantæne udløses hver gang en spiller opnår/passerer følgende nedenstående point:

19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148.

En spiller, der opnår flere af ovennævnte tal, tildeles en dags karantæne for hvert tal, der er opnået/passeret. 
Ved over 148 point på en sæson behandles forseelsen individuelt.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.