Forsvarsspileren Emil Staugaard har fået en enkelt spilledags karantæne for sine to gule kort mod FC Helsingør og misser dermed grundspillets sidste udekamp mod FC Fredericia på Monjasa Park.

Fremad Amager må undvære forsvarsspilleren Emil Staugaard, når holdet lørdag den 18. marts 2023 løber på banen mod FC Fredericia på Monjasa Park. Med kampstart klokken 13.00. Det sker, som følge af advarslerne i hjemmekampen mod FC Helsingør.

Med de to gule kort har Emil Staugaard sammenlagt 31 karantænepoint, og det betyder en spilledags karantæne. En spilledags karantæne udløses hver gang en spiller opnår/passerer følgende nedenstående point:

19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148.

En spiller, der opnår flere af ovennævnte tal, tildeles en dags karantæne for hvert tal, der er opnået/passeret. 
Ved over 148 point på en sæson behandles forseelsen individuelt.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.