54-årige Michael Hemmingsen er ny mand i spidsen for Fremad Amagers hold i landets næstbedste række. Den nye cheftræner tiltræder dog først stillingen i Fremad Amager søndag den 17. juli.

Michael Hemmingsen har erfaring fra flere af de bedste klubber i Danmark. Han har stået i spidsen for OB af et par omgang, mens det også er blevet til trænererfaring i SønderjyskE, Randers FC, FC Vestsjælland samt Næstved.

»Vi er først og fremmest rigtig glade og stolte over at kunne tiltrække Michael til klubben. For at bygge på til den kommende sæson og løfte de ekstra procenter, vi føler spillerne har i sig, er Michael et rigtig stort aktiv til den del«, indleder Jacob “Gaxe” Gregersen til Fremad Amager Elites hjemmeside.

»Han er en rigtig dygtig træner, og besidder store lederevner med den store rutine han har fra flere klubber i dansk fodbold. For os og for Michael handler det lige nu om udvikling af den trup, vi arbejder med til dagligt og en optimering hele vejen rundt.

»For os, trænerne eller spillerne er det ikke nogen udfordring i forhold til hans opstart den 17. juli. Indtil da, er der fuldstændig styr på både træning og dagligdag. Spillerne er professionelle, og ved hvad de skal. For os var den vigtigste prioritet at lande den helt rigtige cheftræner«, afrunder Fremad Amagers sportschef.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.