Efter 35 kampe i spidsen for Fremad Amager, er cheftræner Peter Løvenkrands nu fortid i klubben, som indleder den nye sæson på mandag den 20. juni. Fremad Amager forventer at præsentere en ny cheftræner i løbet af kort tid.

1-4-nederlaget til Vendsyssel FF i Sundby Idrætspark blev Peter Løvenkrands sidste kamp, som cheftræner for Fremad Amager. Efter et år i klubben er den tidligere danske landsholdsspiller nu fortid efter 35 kampe i spidsen for holdet.

»Sæsonen i Fremad har været ekstremt udfordrende både på og uden for banen«, indleder Peter Løvenkrands til Fremad Amager Elites hjemmeside og glæder sig over at kunne aflevere et hold, der fortsat er i landets næstbedste række.

»Jeg er dog rigtig stolt af spillerne og staben over hvordan de kæmpede sig gennem hele sæsonen, støttede mig og er selvfølgelig meget tilfreds med at vi reddede os i NordicBet Ligaen, der var en god afslutning på sæsonen«.

»Efter grundig overvejelse og snak med min familie og klubben, har vi besluttet at stoppe samarbejdet og give stafetten videre til en anden cheftræner, der skal lede klubben i næste sæson og ind i et nyt kapitel«, fortsætter den nu tidligere cheftræner.

»Jeg vil gerne takke klubben for at give mig muligheden og derudover takke alle spillerne, stab, personale, sponsorer og fans, der har støttet både mig og holdet så fantastisk gennem hele sæsonen under svære omstændigheder. Jeg ønsker Fremad Amager alt det bedste i fremtiden«, afrunder Peter Løvenkrands.

Fremad Amagers sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen sætter også et par ord på afgangen.

»Peter (Løvenkrands – red.) har kæmpet bedst muligt under svære omstændigheder i dele af sæsonen, og det vigtige udgangspunkt var at overleve i NordicBet Ligaen«, fortæller Jacob “Gaxe” Gregersen til Fremad Amager Elites hjemmeside.

»Efter samtalerne omkring fremtiden er vi blevet enige om ophør af samarbejdet, der undervejs i hans periode som cheftræner har kostet mange kræfter både på og udenfor banen«, erkender Fremad Amagers sportschef.

»Vi er forberedt på alle scenarier i en fodboldklub, og herfra ønsker vi Peter god vind med de udfordringer, der venter ham fremover«, afrunder Jacob “Gaxe” Gregersen.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.