Fremad Amagers 18-årige forsvarsspiller Cornelius Allen har forlænget sin aftale med klubben, hvor han nu skal være fuldtidsprofessionel. Allen har nu forlænget sin kontrakt med klubben, der nu udløber den 30. juni 2025.

Trods sin unge alder har Cornelius Allen, der fik debut for Fremad Amager i 1-1-remiset mod Jammerbugt i februar måned, allerede spillet 11 kampe i den blå trøje, heraf to kampe, hvor cheftræner Peter Løvenkrands har brugt Allen fra kampens start.

»Jeg er rigtig stolt over at være nået så langt på det halve år i Fremad Amager, og vidste godt at der skulle arbejdes hårdt for at tage endnu et vigtig skridt«, indleder Cornelius Allen til Fremad Amager Elites hjemmeside med kontrakten i hus.

»Derfor er jeg også sindssygt glad for at kunne skrive under på min første fuldtidsprofessionelle kontrakt, og fokusere fuldt ud på fodbolden i hverdagen«, fortsætter forsvarsspilleren, der kom til Fremad Amager fra Brøndbys Masterclass-hold.

»Perioden siden januar, som seniorspiller, har rykket mig i forhold til U/19-niveauet, og det har også betydet, at min fysiske resultater skulle udvikles, så jeg kan forbedre mig bedst muligt«, vurderer Cornelius Allen, der har været glad for tiden i klubben.

»Den tillid jeg har fået som helt ung ny spiller, har motiveret mig hver dag til træning, og det er fedt at jeg kan fortsætte i et rigtig godt miljø i Fremad Amager«, sammenfatter forsvarsspilleren, der kan få kamp nummer 12 senere i dag mod Vendsyssel FF.

Fremad Amagers sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen er også glad for forlængelsen.

»Cornelius kom ind i samme periode som Meister, og de to har lænet sig rigtig meget op ad hinanden på træningsbanen, hvilket giver mening med deres unge alder på et helt nyt hold og en hverdag som seniorspiller«, kommenterer Jacob “Gaxe” Gregersen til samme medie.

»Cornelius har sin primære position som centerforsvar, men grundet skader til Gundelach, var der behov for at træde i karakter med spillerminutter hurtigere end forventet på en uvant plads i skyggen af Bonnesen (Hans Christian Bonnesen – red.)«.

»Det har han håndteret rigtig fint, og har derudover udvist en rigtig god arbejdsmoral på træningsbanen. Han er meget opmærksom på de små skridt i udviklingen, og tager ikke tingene for givet«, lyder skudsmålet for Fremad Amagers sportschef.

»Der skal arbejdes igennem for at falde på plads i en seniortrup og i en meget fysisk præget NordicBet liga. De næste skridt i udviklingen, tror vi på at vi kan udvikle i samarbejde med Cornelius«, afrunder Jacob “Gaxe” Gregersen.

Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.