18-årige Henrik Wendel Meister kom til Fremad Amager i starten af året fra FA 2000 på en halvårig kontrakt. Angriberen har nu forlænget sin kontrakt med klubben, der udløber den 30. juni 2025.

Det er allerede blevet til to mål i den blå trøje for Henrik Wendel Meister. Begge scoringer faldt i 2-3-sejren over Esbjerg, der samtidig sikrede Fremad Amager overlevelse og endnu en sæson i den næstbedste danske række.

»Det er min første fuldtidskontrakt, og jeg er helt vildt stolt over at få en forlængelse på plads i Fremad Amager«, siger Henrik Wendel Meister med 14 kampe på cv’et for Fremad Amager til Fremad Amager Elites hjemmeside.

»Jeg har det rigtig godt til hverdag, og jeg er blevet en bedre spiller i min ellers korte periode i klubben. Der er nogle rigtig gode mennesker her til at hjælpe mig med min udvikling, og det har også betydet en stor del i forhold til at forlænge med klubben«.

»Det giver mig også noget ro i hverdagen at jeg kan satse alt på fodbolden, og bare arbejde ekstremt hårdt for at nå mine målsætninger. Derfor vil jeg gøre alt for at tilbagebetale tilliden jeg har fået fra ledelse og trænerstab«, fortæller angriberen.

Fremad Amagers sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen er også glad for forlængelsen.

»Kampen i Esbjerg var et meget godt tegn på, hvad Henrik har udviklet de seneste par måneder i klubben. Han har nogle åbenlyse styrker med hans størrelse, og niveauet til træning og kampe har rykket ham yderligere«, siger Jacob “Gaxe” Gregersen..

»I en alder af kun 18 år, er der nogle spændende år i vente for Henrik, der med en fuldtidskontrakt kan fokusere benhårdt på udviklingen som fodboldspiller, og her ser vi frem til at kunne hjælpe ham yderligere i udviklingsfasen«, afrunder “Gaxe”.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.