Midtbanespilleren Christoffer Palm har fået to spilledags karantæne for de to gule kort mod Esbjerg og misser dermed sæsonens to sidste kampe i 1. division mod henholdsvis Jammerbugt FC og Vendsyssel FF.

Fremad Amager må undvære midtbanespilleren Christoffer Palm, når holdet søndag den 22. maj 2022 møder Jammerbugt FC på Sparekassen Danmark Arena samt lørdag den 28. maj 2022 i sæsonens sidste kamp mod Vendsyssel FF i Sundby Idrætspark.

Med to gule kort mod Esbjerg har Christoffer Palm sammenlagt 72 karantænepoint, og det betyderto spilledags karantæne. En spilledags karantæne udløses hver gang en spiller opnår/passerer følgende nedenstående point:

19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148.

En spiller, der opnår flere af ovennævnte tal, tildeles en dags karantæne for hvert tal, der er opnået/passeret. 
Ved over 148 point på en sæson behandles forseelsen individuelt.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.