Midtbanespilleren Lucas Haren har fået en enkelt spilledags karantæne for advarslen mod Hobro og misser dermed Jammerbugt FC-kampen.

Fremad Amager må undvære midtbanespilleren Lucas Haren, når holdet fredag den 1. april 2022 møder Jammerbugt FC i Sundby Idrætspark. Med kampstart klokken 19.00. Det sker, som følge af advarslen i hjemmekampen mod Hobro.

Med det gule kort har Lucas Haren sammenlagt 21 karantænepoint, og det betyder en enkelt spilledags karantæne. En spilledags karantæne udløses hver gang en spiller opnår/passerer følgende nedenstående point:

19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148.

En spiller, der opnår flere af ovennævnte tal, tildeles en dags karantæne for hvert tal, der er opnået/passeret. 
Ved over 148 point på en sæson behandles forseelsen individuelt.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.