Det blev til en enkelt træningskamp for Fremad Amager under træningslejeren i Spanien, inden holdet tirsdag vender hjem. Klubben har dog arrangeret yderligere en træningskamp, inden forårssæsonen. Førstkommende fredag mod Silkeborg.

Tirsdag vender Fremad Amager hjem fra træningslejeren i Malaga i Spanien. Det blev til en enkelt træningskamp i det spanske, hvor FC Malaga City blev besejret 1-4, i en kamp, hvor Mads Aaquist, Emil Stougaard, Henrik Meister og Jakob Johansson kom alle på måltavlen.

På fredag venter vinterens sidste træningskamp for Fremad Amager, når Silkeborg og Fremad Amager mødes på Jysk Park i Silkeborg. Der er kick-off klokken 14.00.

For flere af Fremad Amager-spillere venter et gensyn med den tidligere Fremad Amager-spiller Lukas Engel, der er udlejet fra Vejle til Silkeborg.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.