Fremad Amager fortsætter oprustningen til forårssæsonen i landets bedste række og har tilknyttet yderligere tre spillere. Forsvarsspilleren Cornelius Allen samt angriberne Henrik Wendel Meister og Frederik Jørgensen.

18-årige Cornelius Allen har været en del af Brøndbys Masterclass, mens ligeledes 18-årige Henrik Wendel Meister kommer til klubben fra FA 2000. Endelig har 24-årige Frederik Jørgensen skiftet Ledøje-Smørum ud med Amager.

»Det er nogle dygtige spillere, som alle har bestemte spidskompetencer, der skal udvikles. Hver især får de nu muligheden for at gribe en god mulighed og kæmpe for en længere aftale i klubben«, siger Fremad Amagers sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen til Fremad Amager Elites hjemmeside.

»Den nuværende trænerstab har fået sat skub i dem i løbet af januar, og de har alle tre vist fremgang. Senest Henrik med en scoring i gårsdagens opgør efter rigtig flotte Fremad-kombinationer. Det bliver en rigtig god læring for dem, og de vil helt sikkert få deres chance, hvis indsatsen til træning er derefter«, afrunder sportschefen.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.