Onsdag den 2. februar 2022 mødes FC Malaga City og Fremad Amager i den første træningskamp for sidstnævnte på træningslejren i det spanske. Kampen har kick-off klokken 12.00.

Mandag formiddag tog Fremad Amagers trup afsted til Spanien, hvor holdet skal være på træningslejr, indtil tirsdag den 8. februar. Der er planlagt to træningskampe på turen, hvoraf den første spilles i morgen middag.

Fremad Amager møder FC Malaga City i den første af træningskampe. Den fløjtes i gang klokken 12.00, men det er endnu uvist om det bliver muligt, at følge kampen på nettet.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.