Fremad Amager har indgået en etårig aftale med Peter Jul Nielsen, der senest har spillet for Brattvåg i den tredjebedste norske række. Den 25-årige forsvarsspiller har desuden spillet for FC Vestsjælland og Middelfart i Danmark.

25-årige Peter Jul Nielsen skiftede i september 2020 fra Middelfart til Brattvåg. Inden det fynske ophold, som varede i lidt over tre år, havde forsvarspilleren en enkelt år i svenske Värnamo, mens det også blev til en halvsæson hos FC Vestsjælland.

»Efter et spændende ophold i Norge, var jeg klar på at se hjemad mod Danmark igen«, fortæller Peter Jul Nielsen, der har fået spilletid i de to førstetræningskampe mod henholdsvis AB og FC Roskilde, til Fremad Amagers Elites hjemmeside.

»De to ophold jeg har haft i henholdsvis Sverige og Norge har styrket mig mentalt, og det har samtidig givet mig en god læring under forskellige trænere«.

»Efter to forskellige perioder med prøvetræning i Fremad Amager, har jeg selv haft mulighed for at mærke den store forskel i omklædningsrummet og på træningsbanen set ud fra før 2022 og via den nuværende trup«, forklarer forsvarspilleren.

»Energien banker derudaf hver dag blandt spillerne, og der er stor tro på tingene. Jeg er klar til at give den alt, jeg har i mig for klubben og fansene. Det bliver en sæson, hvor der skal fuldt fokus på overlevelse i rækken«.

»Det bliver fedt med en træningslejr nu her, hvor vi kan få sammensat holdet som en stærk enhed, så vi er klar til sæsonstart den 19. februar«, siger Peter Jul Nielsen.

Også Fremad Amagers sportschef Jacob “Gaxe” Gregersen er glad for tilgangen.

»Med tilgangen af Peter, ved vi, hvad vi får. Det viste han også i træningskampen mod AB. Han er en klog spiller, og har en skarp timing i duellerne«, udtaler Jacob “Gaxe” Gregersen til samme medie.

»Vores vigtigste opgave i det her transfervindue har været at forstærke holdet og tilmed stabilisere defensiven, og Peter kan være med til at løfte niveauet. Vi har nu samlet en stærk bagkæde, hvor der bliver kamp om pladserne i et forår, hvor alle skal bidrage«.

»Han arbejder ekstremt hårdt uanset hvilken opgave, han bliver uddelt af trænerteamet. Den mentalitet er den helt rette til vores miljø«, afrunder Fremad Amagers sportschef.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.